Stroopwafels
Stroopwafels
Heerlijke verse stroopwafels
Deze heerlijke verse stroopwafel is een ware traktatie!
Ze zijn bereid op ambachtelijke wijze.
Het resultaat is een krokante stroopwafel die lekker afhapt.
# met zuivere tarwebloem
# roomboter en stroop
# geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen
# geen conserveringsmiddelen.
Stroopwafels:
Hoe hou ik ze vers en heerlijk knapperig?
Omdat aan deze stroopwafels geen bind- en conserveermiddelen zijn toevoegen is het belangrijk dat ze vers worden gegeten. Het liefst binnen twee weken na het bakken. Hoe verser u de stroopwafel eet, hoe lekkerder deze zal smaken!
Doordat de stroopwafels gevuld zijn met een zachte stroop, zal het vocht hieruit naar verloop van tijd in de krokante wafel trekken. De wafel wordt hierdoor zachter en de stroop zal hierdoor wat taaier worden. Door de stroopwafels gekoeld te bewaren, vertraagt u dit proces en blijven de wafels langer vers. De stroopwafels zijn uitstekend in te vriezen, wanneer u deze voor later wilt bewaren.
Voordat u gaat genieten van de stroopwafel, laat deze dan eerst op kamertemperatuur komen.
Heeft u de stroopwafels per ongeluk langere tijd buiten de koelkast of niet koel bewaard waardoor deze iets taaier zijn geworden, dan kunt u de stroopwafels enkele seconden opwarmen in de magnetron of in de koekenpan. Maar vers zijn onze stroopwafels altijd het lekkerst!
Roomboter stroopkoeken
Om je vingers bij af te likken
Naast stroopwafels verkoop ik ook overheerlijke Roomboter Stroopkoeken. De stroopkoeken zijn net als de stroopwafels lekker krokant en gevuld met zachte stroop.
Gluten & lactosevrije stroopwafels
Deze heerlijke wafels zijn speciaal bereid in een glutevrije bakkerij